Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On PinterestVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram
Δραστηριότητες Κάστρο, Βοιωτία
Αίσθηση της ελεύθερης πτώσης με ταχύτητα περίπου 220 χλμ/ώρα 

To πρότυπο κέντρο αλεξιπτωτισμού SKYDIVE ATHENS, είναι η μοναδική λέσχη ελεύθερης πτώσης στην Ελλάδα που έχει στην διάθεσή της 18θέσιο αεροπλάνο μηχανής turboprop, το οποίο φτάνει στο ύψος των 14000 ποδιών σε 15 μόνο λεπτά.

Το πρόγραμμα AFF (Accelerated Free Fall) αποτελεί την πιο σύγχρονη, ταχεία και αποτελεσματική μέθοδο εκπαίδευσης στην ελεύθερη πτώση (skydiving), επιτρέποντας σε αρχάριους μαθητές να γίνουν αυτόνομοι skydivers μέσα σε λίγες μόνο ημέρες.Με τη μέθοδο αυτή, το πρώτο άλμα ελεύθερης πτώσης μπορεί να γίνει ακόμα και από την πρώτη ημέρα της εκπαίδευσης, αφού έχει προηγηθεί το μάθημα εδάφους διάρκειας 6-7 ωρών. Κατά τη διάρκεια της ελεύθερης πτώσης, ο μαθητής συνοδεύεται από εκπαιδευτές, οι οποίοι τον καθοδηγούν στον αέρα, επιταχύνοντας έτσι την αφομοίωση της σωστής τεχνικής του κάθε άλματος.

Το πρόγραμμα εκπαίδευσης AFF που παρέχουμε, τυγχάνει διεθνούς αποδοχής για την αποτελεσματικότητά του και έχει παρόμοια δομή στις χώρες που χρησιμοποιείται και αποτελείται από 7 επίπεδα με συγκεκριμένους στόχους, η επίτευξη των οποίων, γίνεται κατόπιν εντατικής προετοιμασίας στο έδαφος.Τα άλματα (όλα από τα 14000 πόδια – 4200m) καταγράφονται σε βίντεο από τους εκπαιδευτές και αναλύονται λεπτομερώς μετά την προσγείωση. Τα 7 επίπεδα του προγράμματος αντιστοιχούν συνολικά σε 7 άλματα. Είναι όμως πιθανό, αν κριθεί απαραίτητο, η επανάληψη κάποιου άλματος, προκειμένου να εκτελεστούν με την απόλυτα επιθυμητή και άρτια τεχνική οι στόχοι του αντίστοιχου επιπέδου.

Το άλμα tandem είναι ο ευκολότερος τρόπος για να μυηθείτε στο συναρπαστικό κόσμο της ελεύθερης πτώσης. Μετά από μια ενημέρωση στο έδαφος, ετοιμαστείτε για … απογείωση! Αφού προσδεθείτε με ασφάλεια στον έμπειρο εκπαιδευτή σας μέσω μιας ειδικής εξάρτησης, κάνετε το άλμα σας από τα 14000 πόδια. Η αίσθηση της ελεύθερης πτώσης με ταχύτητα περίπου 220 χλμ/ώρα θα διαρκέσει σχεδόν για ένα λεπτό, πριν ο εκπαιδευτής σας ανοίξει το αλεξίπτωτο. Θα πετάξετε μαζί για τα επόμενα 5-7 λεπτά, πριν προσγειωθείτε με ασφάλεια στο γρασίδι του αεροδρομίου μας.Το άλμα tandem, σε σύγκριση με τις άλλες μεθόδους εισαγωγής στο σπορ του αλεξιπτωτισμού, έχει το λιγότερο χρόνο προετοιμασίας. Οι έμπειροι εκπαιδευτές θα σας ξεναγήσουν στην ελεύθερη πτώση, αναλαμβάνουν πλήρως την ευθύνη για την ασφάλειά σας, χωρίς να απαιτείται η δική σας συμμετοχή!

Εσείς έχετε την ευκαιρία να χαρείτε τη θέα από ψηλά, να χαμογελάσετε στην κάμερα και να απολαύσετε την ελευθερία της πτώσης.

Σας καλούμε να απολαύσετε τις εξαιρετικές εγκαταστάσεις μας και να περάσετε πολλές ώρες και μέρες μαζί μας.
Μας αρέσει να συγκρινόμαστε με τα καλύτερα κέντρα ελεύθερης πτώσης της Ευρώπης και μπορούμε με υπερηφάνεια να ισχυριζόμαστε ότι είμαστε εφάμιλλοι, και πολλές φορές καλύτεροι.

Παρακάτω θα βρείτε μερικούς από τους λόγους για να μας επιλέξετε:

-Μεγάλο χώρο προσγείωσης με γρασίδι
-Αεροσκάφος με στροβιλοκινητήρα (turboprop)
-Ύψος εξόδου στα 14.000ft/4,200m
-Καλές καιρικές συνθήκες όλο το χρόνο
-Εύκολη πρόσβαση από Αθήνα (μέσω εθνικής οδού)
-Δύο μεγάλους στεγασμένους χώρους συσκευασίας με τάπητα
-Mockup και creepers για εξάσκηση
-Μεγάλη γκάμα από εξοπλισμό ενοικίασης για αρχάριους και προχωρημένους
-Συσκευαστές/συντηρητές αλεξιπτώτων (riggers), πιστοποιημένους από την FAA
-Πιστοποιημένους εκπαιδευτές από την USPA
-Οπτικό και ηχητικό σύστημα ανακοινώσεων αλμάτων
-Οθόνες προβολής video
-Κλιματιζόμενο χώρο παραμονής με θέα στο χώρο προσγείωσης
-Παιδότοπο
-Snack Bar
-Δωρέαν Ασύρματο Internet
-Κατάστημα εξοπλισμού και αξεσουάρ Bunkhouse

Σας περιμένουμε!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι φωτογραφίες είναι ενδεικτικές και μπορεί να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

ΠΗΓΗ: Website

[rev_slider alias=”advert_en”]
Social Profiles
Κατηγορίες
Ελεύθερη Πτώση

Κάστρο, Βοιωτία

Οδηγίες